Titaanien taisto! Entiset NFL-tähdet ottavat yhteen vapaaottelussa UFC:n uutuuskilpailussa

© Kuva: Getty Images

Entiset NFL-pelaajat Greg Hardy ja Austen Lane kohtaavat toisensa vapaaotteluhäkissä 12. kesäkuuta UFC:n uudessa Dana White’s Tuesday Night Contender -sarjassa.

NFL-urallaan Jacksonville Jaguarsia, Detroit Lionsia ja Chicago Bearsia edustaneella Lanella on jo neljän ammattilaisottelun kokemus.

Hardy on taas ottanut kolme amatööriottelua, joista hän voitti kaikki ensimmäisen erän tyrmäyksellä. Ottelu UFC:n uutuuskisassa on jenkkitähden ammattilaisdebyytti.

Vaikka kummallakin on taustallaan vakuuttava tausta Yhdysvaltain suosituimman urheilulajin parista, ei Lane anna sen häiritä valmistautumistaan otteluun. Entinen puolustuksen linjamies aikoo suhtautua Hardyyn kuten keneen tahansa muuhunkin vastustajaan.

– En aio ajatella kohtaavani NFL-tähti Greg Hardyn, vaan vapaaottelija Greg Hardyn. Viime kädessä, kun menemme häkkiin olemme vain kaksi ottelijaa, Lane tiivisti tuntemuksensa ESPN:lle.

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Hardy lopetti NFL-uransa vuonna 2015. Miehen ansiokasta uraa varjostivat kuitenkin syytteet entisen tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Syytteistä luovuttiin myöhemmin. Vuonna 2016 Hardy tuomittiin lievästä huumausainerikkomuksesta.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.