UFC-pomo Dana White paljasti tuoreessa UFC Unfiltered -podcastin jaksossa, että promootio kaavailee entisen keskisarjan ja välisarjan maailmanmestarin Georges St-Pierren sekä konkariottelija Nate Diazin välistä ottelua elokuulle.

Huippuottelijat kohtaisivat 155 paunan kevytsarjassa 4. elokuuta UFC 227 -otteluillassa Los Angelesissa.

Samaan iltaan kaavaillaan myös entisen keskisarjan maailmanmestarin Luke Rockholdin ja kevyen raskassarjan MM-haastajan Alexander Gustafssonin välistä huippumittelöä.

– Se on totta, ja se käytäisiin 155 paunan sarjassa [St-Pierre vastaan Diaz]. Olen nähnyt huhuja, että Rockhold ja Gustafsson ottelevat väliaikaisesta mestaruudesta. Se ei ole totta, mutta tähtään heidän otteluaan Los Angelesiin.

UFC-jehu haaveili mahduttavansa samalla ottelukortille vielä kolmannenkin spektaakkelin. White myönsi kuitenkin tiedostavansa sen riskin, että joku kaavailluista vetonauloista vetäytyy mittelöistään.

– Täydellisessä maailmassa kortilla olisi T.J. Dillashaw vastaan Cody Garbrandt [kääpiösarjan MM-ottelu], GSP vastaan Diaz ja Rockhold vastaan Gustafsson. Mikään tässä maailmassa ei kuitenkaan mene täydellisesti. Siitä tulee todella mielenkiintoista, White mietiskeli.

St-Pierre palasi yli kahden vuoden ottelutauolta viime marraskuussa ja riisti Michael Bispingiltä keskisarjan maailmanmestaruuden. Kanadalaisottelija joutui kuitenkin luopumaan tittelistään kärsittyään vaikeista haavaisen paksusuolen tulehduksen oireista.

UFC-legenda päihitti vuonna 2013 Diazin vanhemman veljen Nick Diazin. Myöskään Nate Diaz ei ole otellut lähes kahteen vuoteen.