Rullalautailun elävä legenda Tony Hawk täytti lauantaina 50 vuotta ja päätti juhlistaa merkkipäiväänsä julkaisemalla Youtubessa hurjan temppukimaran.

Mailmankuulun videopelisarjan, vuosikausien ammattilaisuran ja lukuisisten arvokilpailuvoittojensa myötä lajinsa suurimman supertähden maineen ansainnut Hawk alusti videotaan kertomalla, että halusi kokeilla, mitä kaikkia vanhoja temppujaan hän pystyisi vielä suorittamaan 50 vuoden iässä.

– Kun aloitin skeittaamisen, minuun vetosi alun perin se luovuus, joka lajiin kuului. Rullalautailu kehittyy aina eteenpäin. Aina oli jotain uutta, mitä oppia. Se oli kuin tyhjä taulu. Se on ollut motivaationi siitä lähtien – halusin vain oppia uusia temppuja. Kun täytin 50, ajattelin olevan hauska tempaus kokeilla muutamia temppuja, jotka olen keksinyt, Hawk avasi.

Hawk päätti koostaa videon, jossa hän esittelee erilaisia kehittämiään temppuja 70-luvulta aina nykyhetkeen saakka. Lukemattomista hurjista tempuista videolle valittiin 50 suosikkia, jotka skeittikonkarilla näyttävät lähtevän edelleen varsin varmasti.

Katso huima video ylhäältä tai tästä linkistä.