Entinen Pittsburgh Steelersin hyökkäyksen linjamies Mike Adams on tehnyt melko vakuuttavan muodonmuutoksen vain yhdessä vuodessa.

Adams päätti ryhtyä elämäntapamuutokseen kärsittyään toistuvista loukkaantumisista ja vaikeuksista saada NFL-uraansa todelliseen lentoon.

Pittsburghin joukkue luopui miehestä vuonna 2015 sen jälkeen, kun Adams ei selvinnyt seuran lääkärintarkastuksesta läpi. Kaudeksi 2016 Adams löysi työpaikan Chicago Bearsin riveistä, mutta kausi päättyi jälleen ennen aikojaan vaikeaan selkävaivaan.

Jopa 146 kiloa painanut järkäle päätti etsiä uralleen uuden suunnan. Adams otti sapattivuoden NFL:stä ja ryhtyi laihduttamaan.

Painoa tippui jopa 30 kiloa. Nyt Adams haluaa palata NFL:ään täysin uudelle pelipaikalle – sisemmäksi laitahyökkääjäksi, joka on yleensä suurten, mutta nopeiden ja liikkuvien miesten heiniä.

NFL-toimittaja Dov Kleiman latasi Twitteriin kuvan Adamsin nykyisestä fyysisestä kunnosta. Ennen ja jälkeen -kuvapari korostaa, kuinka suuren muutoksen 28-vuotias pelaaja kävi lyhyessä ajassa.

Dov Kleiman

@NFL_DovKleiman
Former #Steelers 2nd round pick Offensive Tackle Mike Adams says he lost 68 pounds from his 6-7, 323 pound frame and wants to return to the NFL as a TE after sitting out last year.

He's 28-years old.

Here's how he looks now.