Karsea tapaus! Mafiapomon sotilaaksi epäilty nyrkkeilytähti todettiin syylliseksi rajuihin rikoksiin

© Kuva: Getty Images

Entinen nyrkkeilyn WBO-liiton keskisarjan väliaikainen maailmanmestari Avtandil Khurtsidze on todettu syylliseksi rahankiristykseen, väkivaltaan, varkauteen, varastetun tavaran myyntiin ja petokseen.

Uutisoimme kesäkuun alussa, että georgialaista huippuiskijän oikeudenkäynti alkoi (linkki uutiseen). Miestä uhkaa ankarimmillaan jopa 40 vuoden vankeustuomio Yhdysvalloissa.

Nyt oikeustapaus eteni lähelle päätöstä – kuuluisa mafiapomo Razhden Shulaya ja hänen oikeana kätenään toiminut nyrkkeilytähti todettiin syyllisiksi kaikkiin rikossyytteisiinsä Manhattanin oikeudessa.

– Kuten valamiehistö totesi yksimielisesti, Razhden Shulaya ja hänen pääkätyrinsä Avtandil Khurtsidze toimivat lukuisissa rikollisissa operaatioissa, johoin kuului väkivaltaa, kiristystä, ryöstöjä, varastetun tavaran myyntiä ja petoksia. Shulaya, venäläinen ”rikollispresidentti”, on nyt tuomittu rikollinen Yhdysvaltain lain edessä. Kummatkin syytetyt odottavat nyt tuomioita rikoksistaan, Manhattanin yleinen syyttäjä Geoffrey S. Berman sanoi oikeudenkäynnissä Bad Left Hookin mukaan.

Lähde: Bad Left Hook


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.