Karu suolaus! Nyrkkeilytähti raivostui jenkkimestarille Anthony Joshua -ottelun neuvotteluiden sotkemisesta

© Kuva: Getty Images

Alemmasta raskassarjasta suurimpaan painoluokkaan siirtynyt britti-iskijä Tony Bellew hiiltyi kuultuaan Deontay Wilderin tehtyä uusia vaatimuksia otteluneuvotteluissa Anthony Joshuan leirin kanssa.

WBC-liiton raskassarjan mestari Wilder löi kapuloita huippumittelön neuvotteluihin vaadittuaan 50-50 tulojakoa MM-kohtaamisen tuotoista. WBA-, WBO-, IBO- ja IBF-liittojen tittelinhaltijan Joshuan promoottori Eddie Hearn ei pitänyt ideasta, ja neuvottelut ajautuivat karille.

Raskassarjan MM-ottelua havitteleva Bellew hermostui Wilderin viimeisimmästä liikkeestä. Brittiottelija nimitti jenkkitähteä ”B-puolen ottelijaksi”, joka sabotoi omaa uraansa.

– Täytyy kysyä tätä kysymystä, miksi Wilder ei jahdannut mestaruudet yhdistävää ottelua Vladimir Klitshkoa vastaan? Hän on hyvä sosiaalisessa mediassa ja tekee näitä mainioita pieniä videoita, jossa hän höpisee puuta heinää. Hän puhuu niin kuin olisi edelleen kaduilla, Bellew tylytti Metron haastattelussa.

– Hänen pitäisi olla WBC:n raskassarjan maailmanmestari. Hänen pitäisi olla amerikkalaisen nyrkkeilyn kasvot. Hän ei ole edes oman kaupunkinsa kasvot. Häntä ei tunne kukaan. Se on promootiorintamalla tehty huijaus. Hänen pitäisi olla megatähti, Bellew vähätteli.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.