Tampereella 10. -15.heinäkuuta käytäviin nuorten MM-kisoihin valmistautuva 18-vuotias Viivi Lehikoinen löysi Kuortaneella Motonet GP -kilpailussa hakemansa rentouden juoksuun ja voitti 400 metrin aidat kauden kotimaisella kärkiajalla 58,30.

– Hain tähän kisaan juoksun rentoutta ja onnistuin. Pystyin keskittymään aitojen juoksemiseen ja pääsin hyvissä asemissa loppusuoralle, ja se meni hyvin, vaikka parantamiseen varaa on vielä, Lehikoinen totesi Urheiluliiton tiedotteessa.

Ajallaan Lehikoinen nousee 19-vuotiaiden maailmantilastossa 16:nneksi. MM-kisatilastossa, jossa on vain kaksi juoksijaa per maa, sijoitus on parempi.

Hilla Uusimäki sijoittui kisassa toiseksi (58,85) ja Eveliinan Määttänen kolmanneksi (59,29).

Lähde: Suomen Urheiluliiton tiedote