Nyt loppui kärsivällisyys! Nyrkkeilyn kärkiliitto kyllästyi, uhkavaatimus raskaan sarjan megatähti Anthony Joshualle – ”24 tuntia aikaa”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan huippuottelu amerikkalaisen Deontay Wilderin ja britti-iskijä Anthony Joshuan välillä uhkaa peruuntua.

IBF-, IBO-, WBA- JA WBO -liittojen mestari Joshua on saanut Sky Sportsin mukaan tiukan vaatimuksen WBA:lta, joka vaatii häntä allekirjoittamaan ottelusopimuksen liiton nimeämän haastajan, Aleksandr Povetkinin kanssa ”24 tunnin kuluessa”.

– WBA on antanut jo kuukauden lisäaikaa Povetkin-ottelun neuvotteluihin ja samanaikaisiin keskusteluihin Deontay Wilderin kanssa. Nyt vaikuttaisi kuitenkin, ettei Wilderin tiimi ole palauttanut sopimusta, joten me vaadimme nyt välittömästi päivämäärää Joshuan ja Povetkinin väliselle ottelulle, WBA-liiton nokkamies Gilberto Mendoza sanoi Sky Sportsille.

Joshuan promoottori Eddie Hearn on jo aiemmin arvostellut Wilderia ja tämän taustajoukkoja hidastelusta ottelusopimuksen allekirjoittamisessa.(uutinen)

Peräti viiden liiton mestaruusvyöt yhdistävää ottelua WBC:n mestari Wilderin ja Joshuan välillä on puuhattu jo maaliskuun lopulta lähtien, jolloin brittitähti voitti edellisessä ottelussaan uusiseelantilaisen Joseph Parkerin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.