Seiväshyppääjä Wilma Murto oli onnellinen päästyään kisaamaan toden teolla Turussa Paavo Nurmen kisoissa. 19-vuotias yleisurheilutähti kiitti vuolaasti tukijoukkojaan ja kannattajiaan hyväntuulisessa somepäivityksessä.

Kuusjokelainen ylsi kuudenneksi naisten seiväskisassa. Vaikka 425:n tulos ei ole vielä aivan huipputason tulos, oli Murto silti todella helpottunut saatuaan kaivattuja onnistumisia.

– Viime illasta! Sain viimein laittaa tämän peli-ilmeen kunnolla päälle. Kuten näet, tämä ilme ei ole mikään vitsi! 425 ei ole paljon, mutta minulle se tarkoittaa kaikkea.

Nainen hehkutti myös Paavo Nurmen kisojen järjestäjiä ja omia kannustusjoukkojaan iloisessa Instagram-päivityksessään. Murron tukijoukoissa nähtiin kisassa muun muassa poptähti Robin Packalén.

– Kuudes sija Paavo Nurmen kisoissa, kiitos koko organisaatiolle ja kaikille ystävilleni ja perheelleni, jotka tulivat katsomaan. Nautin joka sekunnista!

– Yksi asia on ainakin varmaa. Kenelläkään ei ollut parempia cheerleadereita kuin minulla! Seuraavaa kisaa kohti, Murto iloitsi.

Seivästähti ilmoitti päivityksessä seuraavaksi kilpailukseen Espoon GP-kisan, joka järjestetään 13. kesäkuuta.