Pam! UFC-lupaus tyrmäsi vastuksensa vain puolessa minuutissa yhdellä hirmuosumalla – ”Voi h*lvetti!”

© Kuva: Getty Images

Amerikkalainen vapaaottelija Te’Jovan Edwards tienasi UFC-sopimuksen hurjalla tyrmäyksellään vastustajastaan Austin Tweedystä tiistaina.

27-vuotias jenkkilupaus oli saanut uransa suurimman näytönpaikan UFC:n uudessa kykyjenetsintäohjelmassa Dana White’s Tuesday Night Contenderissä.

Edwards ei aikaillut tilaisuutensa kanssa, vaan päätti lopettaa mittelön heti lähtötelineissä. Ottelun ensimmäistä erää oli ehtinyt kulua vain 28 sekuntia, kun amerikkalainen tyrmäsi vastuksensa yhdellä painavalla takakäden lyönnillä.

Tweedy tipahti suorilta jaloilta kanveesiin, ja kehätuomari ryntäsi väliin julistamaan ottelun päättyneeksi. Edwardsin näyttävä lopetus maistui UFC:lle niin mainiosti, että nuorukaiselle tarjottiin UFC-sopimus.

Rajusta tyrmäyksestä jaettiin useita videoita ja kuvia. Laaja joukko vapaaottelufaneja kerääntyi hehkuttamaan Edwardsin suoritusta.

– Voi helvetti, Te Edwards teki Austin Tweedystä tärkkelystä vain 28 sekunnissa, yksi faneista hehkutti.

– Te Edwards on tulevaisuuden tähti. Laittakaa nämä sanat muistin. Hän on loistava tyyppi häkissä ja sen ulkopuolella, toinen ylisti.

– Te Edwardsin täytyy olla sellainen kaveri, jota Dana White [UFC:n presidentti] etsii. Loistava tyrmäys ja hänellä riittää karismaa, eräs kannattaja hehkutti.

Arizonalainen vapaaottelulupaus on viiden ottelun voittoputkessa. Edwards on voittanut kuusi seitsemästä ammattilaisottelustaan ensimmäisen erän tyrmäyksellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.