Rajua kieltä! Vapaaottelutähti pimahti pahemman kerran UFC-pomolle – ”Hän vaarantaa terveytemme”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

UFC:n kevytsarjan ottelija Al Iaquinta on raivoissaan kärkipromootion johtomiehelle Dana Whitelle. Jenkkikamppailijaa ärsyttää UFC:n ratkaisu muuttaa punnitustilaisuuksien sääntöjään.

Jenkkipromootion ympärillä kuohunut painonvetokohu on tuonut UFC:lle paljon kyseenalaista julkisuutta. Monet lajivaikuttajat ovat kritisoineet sitä, kuinka vaaralliselle tasolle ottelijoiden painonpudotukset ovat menneet (linkki uutiseen).

UFC päätti reagoida ongelmaan ja luopua aamupunnituksista. Vapaaottelun suurin organisaatio aikoo siirtyä takaisin punnitustilaisuuksiin, jotka pidetään myöhemmin päivällä.

Osa ottelijoista on pitänyt muutoksesta, mutta jotkut ovat rajusti sitä vastaan. Kriitikoiden joukkoon kuuluu muun muassa Iaquinta, joka latasi varsin rajun mielipiteen asiasta MMA Hourin haastattelussa.

– Hänen todellisuudentajunsa on hukassa. Se on mennyttä. Se on täysin hukassa. Se on todella pelottavaa. Hän vaarantaa terveytemme. Hänkö aikoo siirtyä punnituksia? Miksi punnituksia piti edes siirtää alun perin? Siksi, että hän haluaa entistä innostavampia otteluita. Kuinka niitä voisi saada? Antakaa ottelijoille enemmän aikaa palautua, UFC-tähti vaahtosi.

Lähde: MMA Hour

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia