Kanadalaisen vapaaottelulegendan Georges St-Pierren valmentajan Firas Zahabin mielestä UFC-konkarin pitäisi otella seuraavaksi nyrkkeilytähti Floyd Mayweatheria vastaan.

Kamppailustaran valmentaja paljasti Joe Roganin podcastissa, että on yrittänyt yllyttää St-Pierreä innostumaan ideastaan jo pitkään. Sinnikäs väsytystaktiikka ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi tuottanut tulosta.

– Haluan Georgesin ottelevan Mayweatheria vastaan. Häiritsen häntä koko ajan ja sanon ”ottele Mayweatheria vastaan. Ottele häntä vastaan”, Zahabi kertoi.

– Hän on vain, että ”sehän on ihan hullua.” Tiedän, että se on hullua, valmentaja jatkoi.

Ottelun toteutumisen todennäköisyys on tällä hetkellä arvioituna varsin pieni. St-Pierre ei ole otellut useaan kuukauteen, ja hänen tulevaisuutensa kamppailu-urheilun parissa on toistaiseksi vielä epävarma.

Mies palasi monen vuoden sapattivapaalta viime syksyllä, ja voitti UFC:n välisarjan maailmanmestaruuden.

Kanadalaiskonkari joutui kuitenkin luopumaan MM-vyöstään pian sairastuttuaan haavaiseen paksusuolentulehdukseen. Sairaus on vaikuttanut miehen kykyyn harjoitella, eikä St-Pierre tiedä vielä uransa jatkosta.

Myös Mayweather on korostanut olevansa lopullisesti eläkkeellä. Mies lopetti uransa viime kesällä päihitettyään UFC-tähti Conor McGregorin nyrkkeilykehässä.

Lähde: Joe Rogan Experience