Uskomaton tyrmäys! Vapaaottelujärkäle moukaroi vastuksensa maanrakoon vain kahdeksassa sekunnissa – katso raju video

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Vapaaottelulupaus Alonzo Menifield tyrmäsi vastustajansa Dashawn Boatwrightin vain kahdeksassa sekunnissa UFC:n uudessa Dana White’s Tuesday Night Contender -sarjan avausillassa.

Kaikki uransa seitsemän ottelua voittanut Menifield oli kaivannut uusia tuulia uralleen. Vaikka 30-vuotias jenkkiottelija oli rakentanut kohtuullisen vakuuttavan ansioluettelon alasarjoissa, ei tie taalaliigaan ollut vielä auennut.

Menifield sai uuden mahdollisuuden, kun hän pääsi toista kertaa mukaan UFC-pomo Dana Whiten uuteen kykyjenetsintäohjelmaan. Mies ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan täräytti vastuksensa Boatwrightin kuutamolle heti kättelyssä.

Voittamaton konkariottelija sai kerralla uralleen uutta nostetta huiman suorituksensa myötä. Järisyttävä tyrmäys maistui promoottori Whitelle niin mainiosti, että hän palkitsi miehen saman tien UFC-sopimuksella.

– Se oli kunnia. Suunnitelmanani oli vain mennä sinne suurella raivolla. Ajattelin, että jos hän heittää sen korkean potkun, astun sisään ja lyön vain niin kovaa kuin pystyn. Niinhän siinä oikeastaan kävikin, Menifield kertasi MMA Junkielle.

UFC jakoi vidoen Menifieldin hurjausta iskusarjasta Twitter-tilillään.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!