Wimbledonissa nähtiin tänään huikea ottelu, kun eteläafrikkalainen Kevin Anderson ja yhdysvaltalainen John Isner kohtasivat turnauksen välierässä.

Ottelun katsojat saivat erittäin hyvin rahoilleen vastinetta, sillä ottelusta muodostui lopulta todellinen maratonottelu.

Ensimmäisen erän vei nimiinsä Anderson tie-breakin jälkeen 7-6 (8-6).

Toisessa erässä tie-breakilla voittoon joutui puolestaan turvautumaan Isner, joka voitti toisen erän 7-6 (7-5).

Kolmas eräkin ratkaistiin lopulta vasta tie-breakin kautta. Kolmannen erän vei nimiinsä jälleen Isner luvuin 7-6 (11-9).

Neljäs erä oli ensimmäinen erä ottelussa, jonka ratkomiseen ei tarvittu tie-breakia. Anderson vei neljännen erän luvuin 6-4.

Viides ja ratkaiseva erä oli miltei ennenkuulumaton. Todella pitkään kestänyt erä meni lopulta tasatilanteessa tilanteeseen 24-24 asti, kunnes Anderson onnistui vihdoin murtamaan Isnerin syötön ja siirtyi 25-24 -johtoon. Tämän jälkeen Anderson onnistui pitämään syöttönsä, ja eteni Wimbledonin finaaliin erävoitoin 3-2.

Ottelun kesto venyi miltei seitsemään tuntiin. Anderson etenee siis finaaliin erävoitoin 7-6, 6-7, 6-7, 6-4, 26-24. Kyseessä oli kaikkien aikojen pisin välierä Wimbledonissa.