Moni ihmetteli ja epäili nyrkkeilylegenda Manny Pacquiaon halua jatkaa jo entisestään komeaa uraansa. Nykyään myös Filippiineillä senaattorin hommia tekevän nyrkkeilijän on uskottu – ja toivottu – lopettavan kunniakkaaseen aikaan. Esimerkiksi tällä sivustolla pohdittiin, että olisiko Mannylle tullut jo aika eläkepäiviin.

Mutta Pacquiao tyrmäsi epäilijät samalla tavalla kuin hän tyrmäsi Argentiinalaisen Lucas Matthyssen lauantaina Kuola Lumpurissa. WBA-liiton välisarjan mestaruutta hallinnut argentiinalainen lähti unten maille Pacquiaon käsittelyssä ottelun seitsemännessä erässä.

– Olen yllättynyt, että hän putosi jo noin aikaisin ottelussa. Enpä ole pitkään aikaan onnistunut tyrmäyksessä. Treenasin tätä ottelua varten hyvin, mutta en ole enää nuori, joten se piti ottaa huomioon harjoittelussa, tuore maailmanmestari Pacquiao sanoi STT:n uutisessa.

Tyrmäyskoneena tunnettu Matthyssen sai kokea konkarin nyrkkiä jo kolmannessa ja viidennessä erässä, mutta seitsemännessä vasta ratkaisevasti. Voitto oli Pacquaiolle, 40, urallaan numero 60.