Tourin pisin etappi – Dylan Gronewegen nitisti suosikit

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Tour de Francen ohjelmassa oli perjantaina tämän vuoden Tourin pisin etappi. Päivän 231 kilometriä sisälsi nousuja ja tasaista. Loppujen lopuksi kirimiehet pysyivät pääjoukon mukana ja etappi ratkaistiin loppukirissä. Vahvin oli ehkä vähän yllättäen hollantilainen kirimies Dylan Gronewegen, joka laittoi luun kurkkuun kahdelle toistaiseksi kisassa vahvimmin kirineelle tykille. Kakkoseksi tuli Kolumbian Fernando Gaviria ja kolmanneksi Slovakian Peter Sagan.

Kokonaiskilpailuun perjantain etappi ei vaikuttanut. Johdossa jatkaa Greg van Avermaert. Voi hyvin olla, että sama mies on kärjessä vielä lauantainkin jälkeen. Edessä on etappi kahdeksan ja 181 kilometriä pitkälti tasamaata.

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!