© Kuva: Getty Images

Zohri mestariksi satasella – Moloney rikkoi kisaennätyksen

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Nuorten MM-kisojen toinen päivä päättyi indonesialaisjuhliin, kun Lalu Muhammed Zohri pyrähti satasen mestariksi ajalla 10,18. Aika on uusi Indonesian ennätys 19-vuotiaissa. Hopean ja pronssin veivät yhdysvaltalaisjuoksijat, joista sekä hopeaa vienyt Anthony Schwartz että pronssia juossut Eric Harrison pinkoivat 10,22. Harrisonille aika on hänen ennätyksensä.

– Tämä on todella hyvä juttu Indonesialle. En oikein tiedä, mitä sanoa. Olen tästä hyvin ylpeä, Zohri sanoi.

Kymmenottelu päättyi australialaisten kaksoisvoittoon. Ashley Moloney rikkoi ainoana 8000 pisteen rajan ja vei mestaruuden kisaennätyksellä 8190. Kaksoisvoiton täydensi Gary Haasbroek.

– Tämä on tunteiden vuoristorataa. En odottanut tällaista suoritusta, yritin vain tehdä parhaani jokaikisessä lajissa. Korkeushyppy oli kohokohtani (210), tein komeasti uuden ennätykseni siinä, Moloney tuumi.

Seiväshypyssä Ruotsin Armand Duplantis hyppäsi karsinnassa ainoastaan yhden hypyn, joka toi tyylikkään ylityksen 530:stä.

– Tunnen oloni hyväksi, nopeaksi ja vahvaksi. Kaikki näyttää hyvältä finaalia ajatellen. Ensin haluan varmistaa kultamitalin, sitten voin yrittää stadionennätystä, kisaennätystä ja nuorten maailmanennätystä, Duplantis summasi karsintaa ja loppukilpailua.

Lähde: urheiluliiton tiedote

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon