Yhdysvaltalaisen UFC-ottelija Andrea Leen ja hänen miehensä Donny Aaronin suhteesta on paljastunut uusia julmia yksityiskohteita.

Lee ja Aaron nousivat kohun silmään kesäkuussa, kun sosiaalisen median seuraajat kiinnittivät Leen Twitterissä julkaisemassa rantakuvassa Aaronin käsivarressa olevaan hakaristitatuointiin. Kohu kasvoi, kun Lee ensi puolusteli miestään tiukin sanakääntein. LUE JUTTU TÄSTÄ.

Tiistaina julkisuuteen nousseet poliisiraportit kertovat Aaronin syyllistyneen julmaan perheväkivaltaan Leetä kohtaan. Leen ja Aaronin kämppäkaveri, toinen vapaaottelija Andy Nguyen, syyttää raportin mukaan Aaronia vuosia jatkuneesta perheväkivallasta Leetä kohtaan. Tilanne eskaloitui Ngueyenin silmien edessä elokuun 4. päivänä.

– Donny yrittää polttaa hänen kättään ja vartaloaan savukkeella. Hän (Andrea) huutaa häntä lopettamaan. Avasin oven ja käskin Donnyn jättää hänet rauhaan. Hän näytti olevan hukassa, hän ei ollut nukkunut kahteen päivään ja oli ryypännyt kaksi päivää putkeen. Andrea napitti sortsejaan ja juoksi paljain jaloin takaovesta karkuun.

– He olivat tapelleet koko viikon. Andrea ei pystynyt harjoittelemaan, koska Donny piti hänet kotona. Hän ei antanut hänen lähteä. En soittanut poliiseja, ennen kuin se meni fyysiseksi enkä voinut enää tehdä mitään. Kotiväkivalta on jatkunut vuosi, en vain koskaan nähnyt sitä, Nguyen kertoi.

Aiemmin poliisina työskennellyt Aaron on tuomittu vuonna 2009 kuolemantuottamuksesta, kun hän ampui aseetonta miestä seitsemän kertaa. Hän kuitenkin vältti tappotuomion, josta olisi voinut seurata 40 vuoden vankeusrangaistus. Aaronia epäillään nyt perheväkivallasta ja vapaudenriistosta. MMANewsin mukaan häntä vastaan hänelle ei ole luettu syytteitä, koska hän pakeni paikalta. Twitterissä aktiivinen Lee ei ole twiitannut mitään elokuun 4. päivän jälkeen.

29-vuotias Lee on viimeksi otellut UFC:ssä 19. toukokuuta. Hänellä ja Aaronilla on yhteinen tytär.

Lähde: Yahoo Sports.