Suomalaiset sulkapalloilijat Kalle Koljonen ja Henri Aarnio kisaavat parhaillaan Barcelonassa.

Ensimmäisenä kentälle saatiin Aarnio, joka kohtasi tanskalaisen maailman listan sijalla 70 olevan Kim Bruunin. Aarnio, jonka sijoitus samalla listalla on 103 onnistui vääntämään kolmieräisen ottelun itselleen numeroin 21-15 9-21 21-17.

-Vähän ailahtelevaa peliä oli. Kolmannessa pelasin pääosin aika kärsivällisesti ja se palkittiin. Hyvä voitto! Aarnio kommentoi Espanjasta.

Huomenna torstaina Aarnio pelaa turnauksen kahdeksanneksi sijoitettua englantilaista Toby Pentyä vastaan, jonka ranking on 54.

-Paha vastustaja. Yritetään tällä kerralla pelata vähän paremmin, kun viime kerroilla on tullut aika pahasti leukaan, Aarnio päättää.

Kalle Koljosen kisat alkoivat pelillä ruotsalaista Felix Burestedtia vastaan. Burestedt löytyy maailman listan sijalta 111, Koljonen sijalta 76. Koljonen pelasi vahvasti ja vei ottelua lähes koko ajan. Peli oli selvä kahdessa erässä 21-16 21-15.

-Peli kulki tänään ihan hyvin, vaikka olinkin hiukan hermostunut alussa. Pystyin liikuttamaan Felixiä ympäri kenttää ja odotin, että itse saan varman paikan, mistä ratkaista. Tämä taktiikka toimi läpi matsin. Nyt lepoa ja uuttä keskittymistä huomiseen peliin, Koljonen kertoi.

Kalle Koljonen kohtaa toisessa ottelussaan tanskalaisen Victor Svendsenin, jonka maailman listan sijoitus on 66.

-Hän on kova vastus. Tosi aggressiivinen pelaaja. Täytyy olla heti matsin alussa valmis, koska hän vetää täysillä alusta lähtien, Koljonen mietti.

Lähde: Sulkapalloliitto