Suomi nähtiin kuin nähtiinkin miesten pikaviestin finaalissa. Suomi nousi finaaliin, koska Puola diskattiin jälkikäteen alkuerien jälkeen ratarikon vuoksi. Myös Tsekki otettiin juuri ennen kisan alkua radalta pois, joten mestaruudesta taisteli seitsemän maata.

Suomi juoksi historian parhaan sijoituksensa oltuaan lopulta kuudes ajalla 38.92. Aika oli uusi Suomen ennätys.

Kultaan rynnisti Iso-Britannia ajalla 37.80. Hopeaa voitti Turkki ja pronssimitalit ripustettiin hollantilaisten kaulaan.

Suomi juoksi joukkueella: Eetu Rantala, Otto Ahlfors, Oskari Lehtonen ja Samuel Purola.

Naisissa pikaviestikultaa juhli myös Iso-Britannia, kun Dina Asher-Smith nousi ankkuriosuudella muista rakettimaisesti ohi. Hollanti jäi kisassa hopealle ja pronssia nappasi isäntämaa Saksa.