© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapalloseuran uusi liiketoimintajohtaja nimetty – Tuttu nimi pesäpallokentiltä!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vimpelin Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri ”Sämpy” Kivimäki on nimetty Seinäjoen Jalkapallokerhon liiketoimintaa pyörittävän SJK-konsernin yhtiöiden uudeksi liiketoimintajohtajaksi.

SJK-konserniin kuuluvat Veikkausliigassa pelaava SJK, SJK Akatemia, OmaSp Stadion, Wallsport Areena, W-media & Management, DBC-Seinäjoki sekä Botnia Real Estate Advisor, joka hallinnoi asunto- ja osakeomistuksia.

Kivimäki on entinen Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö sekä menestyksekäs pelinjohtaja useissa pesäpallon pääsarjaseuroissa. Hän on ohjastanut Vimpelin Vedon kaksi kertaa pesäpallon Suomen mestariksi.

– Liityn erittäin motivoituneena SJK:n organisaatioon ja näen tämän isona mahdollisuutena. Minulla on ollut pitkään tavoitteena työskennellä ammattilaisurheilun parissa, ja nyt se konkretisoituu vieläpä oman synnyinkaupungin hienossa organisaatiossa, toteaa Kivimäki SJK:n nettisivujen mukaan.

– SJK-konserni on ammattilaisurheilussa poikkeuksellinen. Urheilun tukena on monipuolista liiketoimintaa ja puitteet ovat valtakunnan kärkeä. Menestyksen ratkaisee kuitenkin joka osa-alueella laadukas ja työteliäs arki, johon tuon oman esimerkkini ja panokseni, Kivimäki jatkaa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!