Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan tähtilaitahyökkääjiin kuuluva Stefon Diggs suhtautuu melkoisella intohimolla kahvilaketju Starbucksiin.

Minnesota Vikingsissa elantonsa tienaava Diggs teetätti hiljattain itselleen kuuluisalla korusepällä timanttikorun, jota koristaa Starbucksin logo. Diggs ilmeisesti rakastaa Starbucksin kahvia ja hän myös kokee muistuttavansa Starbucksi kentällä, koska hänkin on ”avoinna koko päivän”.

TMZ Sports

@TMZ_Sports
NFL's Stefon Diggs Buys Venti Starbucks Diamond Chain, We're Open All Day! trib.al/Q7Zf22B

Avaa twiitti tästä.

Koruseppä ei halunnut paljastaa Diggsin uuden korun arvoa, mutta TMZ:n mukaan kapistukselle tuli hintaa noin 15 000 dollaria. Pikkurahasta pelaajalla ei ole puutetta, sillä hän allekirjoitti kesällä Vikingsin kanssa viiden vuoden ja 72 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

Diggs on tunnustanut rakkauttaan Starbucksia kohtaan aiemminkin, sillä kesän 2017 preseasonilla hän esiintyi kahvilaketjun innoittamat pelinkegät jalassaan.

Mache

@MACHE275
@Starbucks inspired cleats for my man @stefondiggs for the preseason game in Seattle Friday night. #starbucks #skol #vikings

Avaa twiitti tästä.

Green Bay Packersin ja Minnesota Vikingsin ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay-suoratoistopalvelussa sunnuntaina 16.9. klo 19.55 alkaen.

Lähde: NFL.com, TMZ.com.