Salibandyliiga jatkui maanantaina maukkaalla maalijuhlalla, jossa sarjan hännille veikkailtu Welhot löi sarja-avauksessaan kevään pronssijoukkue Nokian KrP:n sen kotikaukalossa 9-8.

Ottelun ensimmäisen ja toisen maalin laukoivat avauserän alkuun isännät, mutta toisen erän jälkeen tilanteeksi oli kääntynyt Welhojen 3-7-vierasjohto.

Kolme minuuttia ennen loppusummeria Nokia kiri jo tilanteeseen 7-8, mutta Welhojen Mika Rissanen iski tärkeällä hetkellä kuopiolaisten voittomaaliksi jääneen yhdeksännen osuman ennen Joona Rantalan kavennusta.

Tero Korhonen laukoi Welhojen maaleista kolme Mika Rissasen kirjauttaessa 2+1. Ottelun tehokkain oli kuitenkin kahdella maalillaan ja kolmella maalisyötöllään KrP:n Joona Rantala. Pistepörssin kestokuningas Henri Johansson tyytyi tänään yhteen maaliin.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Turussa ottelulla TPS–Koovee.

Lähde: Salibandyliitto