Steelers nöyryytti viime kauden pronssijoukkuetta – takoi taululle neljä maalia kahdeksassa minuutissa!

© Kuva: Juha Tamminen
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Hämeenlinnalainen Steelers otti kauden alkuun toisen peräkkäisen voiton, kun se kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-3. Kotijoukkue latoi tulostaululle lukemat 4-0 vain kahdeksassa minuutissa. KrP taisteli itsensä vielä maalin päähän, mutta viimeiseen erään Steelers lähti 6-3-johdossa.

Peli retkahti viimeisessä erässä täysin, ja nokialaiset kärsivät kauden toisen tappionsa. Viime kauden pronssijoukkue on päästänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa peräti 19 maalia. Ottelun tehokkain pelaaja oli Steelersin Ville Lastikka tehoilla 4+1, jonka siivittämänä hän nousi pistepörssin kärkeen.

Salibandyliigaa on nähtävissä Ruutu+ -palvelusta.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!