Aamupäivän sessiossa Eurooppaa 3-1 pistein rökittänyt Yhdysvallat suli totaalisesti Ryder Cupin perjantain toisessa osiossa. Eurooppa otti toisesta jaksosta täydet neljä pistettä ja nousi kokonaistilanteessa 5-3-johtoon murskaavan esityksen jälkeen.

Ilman Tiger Woodsia iltapäivällä alkaneessa osiossa pelannut jenkkijoukkue oli täysin hukassa. Joukkueen puttipeli oli katastrofaalista. Tälle kasvot antoi Jordan Spieth, joka ei osunut enää lähietäisyyksiltä reikään, vaikka oli vielä aamupäivällä tehnyt todella pitkiä putteja onnistuneesti.

Euroopan peliä piristi vaihdokset selvästi. Vakuuttavasti pelanneita Alex Norenia ja Sergio Garciaa on vaikea jättää penkille, kun Ryder Cup jatkuu huomenna. Euroopan joukkueesta Francesco Molinari ja Tommy Fleetwood toivat joukkueelleen pisteet päivän molemmista sessioista.

Ryder Cup jatkuu lauantaina klo 9.00. Viasat Urheilu -kanava ja Viaplay näyttävät turnauksen tapahtumat suorana lähetyksenä.