Suuriin mitalisuosikkeihin kuuluva Turun Palloseura koki keskiviikkona Salibandyliigassa yllätystappion, kun se hävisi sarjan häntäpäähän povatulle Kooveelle. TPS hävisi ottelun kotiareenallaan Kupittaalla lukemin 6-7 jatkoajan jälkeen.

Kooveella oli alla tappio ensimmäiseltä kierrokselta Steelersille selvin lukemin, kun taas TPS oli murskannut LaSB:n.

TPS johti keskiviikon ottelua jo 4-2, mutta turkulaiset eivät pystyneet pitämään johtoaan ja vierasjoukkue ratkaisi voiton jatkoajalla, kun Petteri Puustisen laukaus yllätti etukulmasta TPS-vahti Olli Kuisman. Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat turkulaisten Eero Jalo ja Janne Hoikkanen, jotka merkkauttivat kumpikin tehot 2+1.

Salibandyliiga jatkuu torstaina yhden ottelun voimin, kun hämeenlinnalainen Steelers isännöi Nokian KrP:tä.

Salibandyliigaa pystyt seuraamaan television välityksellä Ruudusta.