Vapise Anthony Joshua – Robert Helenius nousi kohisten raskaansarjan ranking-listalla!

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius voitti eilen saksalaisen Erkan Teperin IBF-liiton raskaansarjan Intercontinental-titteliottelussa. Helenius tyrmäsi Teperin vasemman käden iskullaan kahdeksannessa erässä.

Helenius nousi voiton myötä liitoista riippumattoman BoxRec.comin tietokonepohjaisessa raskaansarjan rankingissa lauantaisen sijalle 18. Hän paransi ranking-sijoitustaan peräti 29 pykälää. Rankingin ykkösenä jatkaa brittitähti Anthony Joshua.

Helenius on voittanut ammattilaisuransa 30 ottelustaan nyt 28. Hän on hävinnyt urallaan vain Dillian Whytelle ja Johann Duhaupasille.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!