Salibandyliigassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, jossa LASB nappasi syksyn toisen voittonsa kaatamalla Kuopiossa Welhot peräti 9-2.

Kolme pistettä nosti lahtelaiset sijalle 11 pisteen päähän Welhoista ja play off -viivasta.

Illan ottelu sai suuntansa avauserän puolivälissä, kun Perttu Koljonen, Lauri Palvaila ja Henri Vilén laukoivat LASBille runsaassa kolmessa minuutissa kolmen maalin johdon. Toisen erän jälkeen Kuopio-hallin tulostaululla irvistelivät lukemat 0-6, ja isäntien Riku Tuonosen ja Iiro Lankisen kavennukset onnistuivat vasta vieraiden karattua päätöserässä jo kahdeksan maalin karkumatkalle.

LASBin Rasmus Kainulainen ja Perttu Koljonen komeilivat illan kolmen pisteen miehinä identtisin saldoin 1+2. Joonatan Surakka maalasi kahdesti.

Kainulaisen pisteputki on nyt 17 ottelun mittainen ja samalla Salibandyliigan pisin aktiivinen pisteputki.

Lähde: Salibandyliitto