UFC:n kaikkien aikojen isoimpana pidetty ottelu Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välillä päättyi Nurmagomedovin voittoon kuristuksella nejännessä erässä. Lue Lisää.

Nurmagomedov ei tuuletellut voittoaan vaan syöksyi ulos häkistä McGregorin taustajoukkojen kimppuun. Tapahtumaa seurasi nujakka ja lopulta turvamiehet päätyivät viemään ottelijat pois turvasaattuessa, joten kumpikaan ei ollut paikalla tuomarin julistaessa voittajaa.

Venäläisen voitto lauantaina oli hänen vapaaottelu-uransa 27. Hän on tällä hetkellä UFC:n kevyen sarjan mestari, mutta se saattaa olla uhattuna ottelun jälkeisen farssin jälkeen.

Nurmagomedov vieritti lehdistötilaisuudessa syyn käytökseensä McGregorille, mutta UFC:n johtaja Dana White kertoi ottelun jälkeen Nurmagomedovia odottavan useampi rangaistus. Nevadan urheilukomissio tutkii tapahtumia.

– Vain luoja tietää, mitä Nevadan urheilukomissio tekee hänelle ja hänen taustajoukoilleen. Heidän teoillaan on paljon seurauksia, joita he eivät ehkä itsekään vielä ymmärrä, White sanoi.

Nurmagomedovin ottelupalkkio on jäädytetty tutkinnan ajaksi, eikä venäläisottelija ja hänen taustajoukkonsa välttämättä saa enää viisumeja Yhdysvaltoihin.