Ronda Rouseylta mielenkiintoisia kommentteja McGregorin ja Nurmagomedovin rangaistuksista – ”Ottelijoilla pitäisi olla tasavertainen kohtelu”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Nykyinen WWE-mestari ja entinen UFC-mestari Ronda Rousey on kommentoinut UFC:n kaikkien aikojen suurimpana pidetyn kamppailun tapahtumia.

Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen ottelu päättyi Nurmagomedovin voittoon kuristuksella nejännessä erässä. Ottelun jälkeisiä tapahtumia ollaan kuitenkin puitu jo viikon verran. Lue lisää.

Antamassaa haastattelussa TMZ:lle Rousey ei ole mielissään, kuinka UFC on kohdellut venäläismestaria viime viikonlopun mestaruusottelun jälkeen. Khabibin voittorahoja on jäädytetty ja hänen taustajoukkoihin kuuluva ottelija Zubaira Tukhugov on potkittu sarjasta pihalle ottelun jälkeisten tapahtumien vuoksi. Conor McGregorin aiempia temppuja on sen sijaan katseltu läpi sormien.

– Ymmärrän, että sinun täytyy tehdä kaikkesi promotaksesi otteluita, mutta se ei saa mennä niin pitkälle, että tulet pidätetyksi, hän sanoi TMZ:lle

McGregor hyökkäsi huhtikuussa vapaaottelijoita kuljettaneen bussin kimppuun New Yorkin Barclays Center -areenan luona, jossa oli juuri päättynyt mediatilaisuus. Irlantilainen heitti nokkakärryn bussin ikkunaan ja aiheutti riehumisellaan verisiä vammoja UFC 223 -tapahtumaan aikoneelle Michael Chiesalle, jonka ottelu jouduttiin perumaan. McGregor pidätettiin ja hän joutui maksamaan korvauksia, mutta sai jatkaa ottelemistaan.

– Jos Nurmahomedov hyllytetään, olisi myös McGregor pitänyt hyllyttää bussihyökkäyksen jälkeen. Minulla oli ystäviä siinä bussissa, jotka loukkaantuivat. Se oli pahempi teko, kuin Khabibin hyppääminen ulos kehästä.

– Ottelijoilla pitäisi olla tasavertainen kohtelu riippumatta siitä, kuinka tärkeä joku on organisaatiolle. Korkean profiilin nimille annetaan liikaa anteeksi, Rousey sanoi.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!