Arkkivihollinen jatkaa Conor McGregorin lyttäämistä: ”Kamppailulajien suurin pummi, joka myi itsensä typeryksille”

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

UFC-tähti Conor McGregorin kanssa pahemman kerran riitaantunut entinen nyrkkeilymestari Paul Malignaggi jatkaa katkeraa ja yksipuoliseksi käynyttä suunsoittooan McGrerogin toimista.

Malignaggi lähti ovet paukkuen McGregorin sparrileiriltä vapaaottelijan valmistautuessa viime vuonna nyrkkeilyotteluunsa Floyd Mayweatherin kanssa. Malignaggi tulistui pahemman kerran, kun sparrisessioista vuodettiin julkisuuteen video, jossa McGregor näytti tyrmäävän vastustajansa. Malignaggin mukaan video editoitiin tarkoituksella näyttämään Malignaggi heikommalta kuin hän on.

Malignaggi on yrittänyt haastaa McGregorin välienselvittelyyn nyrkkeilykehään, mutta irlantilaistähti ei ole tästä innostunut. Malignaggi ei usko, että sotakirvestä haudataan kehässä tai muutenkaan.

– Conor ei halua tapella kanssani. Jos hän haluaisi tehdä mitään, hän olisi ensimmäisenä esitellyt oikean kuvamateriaalin. Miksi kuvakulmaa vaihdettiin viime sekunnilla? Niin saatiin piilotettua tosiasia, että kyse oli kompastumisesta, Malignaggi tilitti The Sunille.

– Hän vain jatkaa siitä puhumista. Tosiasia on, että hänellä ja tiimillään ei ole mitään. Heidän täytyy myydä tätä tarinaa, koska heillä ei ole mitään. Hän on merkityksetön pummi, joka on onnistunut myymään itsensä typeryksille. Hän markkinoi itseään hyvin ja tyhmät ihmiset ovat menneet lankaan, Malignaggi jatkoi.

37-vuotiaan jenkkiottelijan mielestä epäonninen sparri on McGregorin ainoa saavutus viimeisten vuosien ajalta. Hänen mielestään treenisessio meni hyvin ottaen huomioon, että Malignaggi lähti mukaan 24 tunnin varoitusajalla oltuaan sitä ennen kuukausia tekemättä mitään.

– Luuletteko te, että hän ei tiedä mitä tapahtuisi, jos oikeasti ottelisimme. Tuo sparri on ainoa positiivinen asia, mitä hänellä on näyttää uraltaan viimeisen kahden tai kolmen vuoden ajalta. Hän on kamppailulajien suurin pummi, Malignaggi latasi.

Lähde: Boxingscene.com.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!