Floyd Mayweather avautuu tulleensa huijatuksi! – ”Paikalle lentäneiden fanien takia en halunnut kamppailla sitä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Floyd Mayweather istui maanantaina Tenshin Nasukawa -ottelun julkaisutilaisuudessa Tokiossa, mutta nyt hän väittää, ettei ole missään vaiheessa lupautunut ottelemaan.

Mayweather ilmoitti nousevansa uutenavuotena vapaaottelukehään Japanin Saitamassa. Säännöt olivat tuolloin vielä epäselvät. Lue lisää.

Tänään hän kuitenkin pudotti melkoisen pommin kertoessaan, ettei ole missään vaiheessa lupautunut ottelemaan. Samalla hän sanoi joutuneensa huijatuksi.

– Haluan tehdä selväksi, etten ole missään vaiheessa sopinut virallisesta ottelusta Tenshin Nasukawaa vastaan. Minua pyydettiin osallistumaan 9 minuutin näytösotteluun. Yleisönä oli tarkoitus olla pieni ryhmä rikkaita ihmisiä, jotka maksaisivat erittäin hyvin, Mayweather kirjoittaa.

– Minut yllätettiin täysin, ja ottelun järjestelyitä tehtiin ilman hyväksyntääni. Paikalle lentäneiden fanien takia en halunnut kamppailla sitä vastaan, mitä lehdistötilaisuudessa sanottiin. Olen siitä todella pahoillani.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!