Salibandyliigassa pelattiin eilen vielä ennen MM-taukoa kaksi ottelua, joissa jaossa olivat isot pisteet sarjataulukon alemmassa puolikkaassa. Steelers löi Hämeenlinnassa LASB:n 6-4 ja OLS Oulussa Karhut 7-6.

Oulussa nähtiin kaksijakoinen ilta, kun Karhut vei avauspuolikkaan 1-5 ja OLS jälkimmäisen 6-1. Vielä kolmannen erän avausvaihdossa Tuomas Puisto laukoi porilaiset vieraat 6–4-johtoon, mutta OLS ei antautunut.

Tatu Kiipeli sekä Olli Wikstedt kruunasivat keltapaitojen hallinnan maaleilla, ja kahdeksan ja puoli minuuttia ennen loppua Mika Kaitera linkosi kaukaa ratkaisun ja ensimmäisen liigamaalinsa. Illan hahmo oli kuitenkin ennen tänä koko syksynä yhden tehopisteen kirjauttanut puolustaja Otto Kurronen, joka tänään syötti OLS:n maaleista viisi.

OLS kasvatti puskurin karsintaviivaan kolmeen pisteeseen.

Salibandyliiga jatkuu MM-tauon jälkeen 14. joulukuuta.

Lähde: Salibandyliitto