Urallaan neljä MM-kultaa voittanut italialaisuimari Filippo Magnini on saanut neljän vuoden kilpailukiellon dopingista.

Italian antidopingjärjestö (NADO) on vaatinut Magninille rangaistusta tutkimuksissaan, jotka koskivat lääkäri ja ravitsemusterapeutti Guido Porcelliniin kohdistettuja rikossyytteitä. Porcellinia syytetään laittomien lääkäaineiden toimittamisesta urheilijoille.

Magnini voitti pitkän radan MM-kultaa 100 metrin vapaauinnissa 2005 ja 2007. Lyhyen radan MM-kisoissa hän nappasi kaksi viestikultaa vuonna 2006. Lisäksi hän sai olympiapronssia Ateenan 2004 olympialaisissa 4×200 metrin vapaauintiviestissä.

Uransa viime joulukuussa päättänyt Magnini, 36, aikoo valittaa rangaistuksesta.

Stad Doha

@StadDoha_en
Disgraced Italian swimmer Filippo Magnini banned for four years
#Magnini #NADO #Swimming #Santucci #GuidoPorcellini

bit.ly/2Otdt0E