Salibandyseura Classic laajentaa toimintaansa elektroniseen urheiluun eli e-urheiluun.

Elektroninen urheilu, jossa kilpaillaan tietotekniikkaa hyödyntäen niin yksilö- kuin joukkuetasollakin, on saavuttanut huiman suosion viime vuosina.

Tavoitteena on olla ajan hermolla oleva globaali urheilubrändi. E-urheilu modernina ja maailmanlaajuisena urheilumuotona tukee tavoitteita erinomaisesti. Classic rakentaa e-urheilun ympärille kokonaisvaltaisen konseptin, jossa e-urheilua harrastaville lapsille ja nuorille tarjotaan erinomaiset puitteet liikunnallisuuden lisäämiseen unohtamatta ravinnon, levon ja opiskelun merkitystä.

– Meille on ollut aina tärkeää olla yhteisöllinen seura, jossa huolehdimme toisistamme. Voisiko maailma olla joskus samanlainen yhteinen ja huolehtiva family, pohtii Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola innokkaana seuran tiedotteessa.

Classic Family tulee rakentamaan e-urheiluun laajan junioritoiminnan lisäksi tavoitteellisesti kilpailevat edustusjoukkueet. E-urheilutoiminnot käynnistetään alkuvuoden 2019 aikana ja niiden operatiivista toimintaa varten perustetaan osakeyhtiö.