Ursula Wikström (286, +2) kiersi Andalucia Open de España -turnauksen päätöskierroksen 70 (-1) lyönnillä ja sijoittui tässä La Quinta Golf & Country Clubin kentällä pelatussa turnauksessa jaetulle 22. sijalle. Vantaalaisen kierrostulokset olivat 72, 72, 72 ja 70. Wikström oli kierrostaan 14 pelatun väylän jälkeen vielä tilanteessa +2, mutta kolme birdietä väylille 15, 16 ja 18 paransivat päivän tuloksen miinus merkkiseksi. Kaikkiaan birdieitä kirjattiin sunnuntain tuloskorttiin viisi.

– Tämän päätösviikon tavoitteena oli olla puttaamisen kanssa paljon aggressiivisempi kuin yleensä ja se homma toimikin hyvin. Upotin enemmän pitkiä putteja kuin yleensä. Kaiken kaikkiaan viikko oli tuolla sateessa ja märällä kentällä aika raskas. Kiva kuitenkin, että sateista huolimatta kisa saatiin vietyä täällä suunnitellusti läpi ja omakin peli pysyi kohtalaisesti kuosissa, summasi Wikström kauden päätöstään.

Nyt päättynyt kausi oli Wikströmille Eurooppa Tourilla jo 16. Kauden paras sijoitus oli kotiintuomisina toukokuun lopulla pelatusta Ranskan Evianissa pelatusta Jabra Ladies Openista, missä Ursula oli viides. Kauden toinen Top 10 -sijoitus oli South Africa Women’s Openin kuudes sija. Kauden rankingissa Wikströmin sijoitus oli 37.

– Aika rikkonainen kausi niin kilpailujen kuin oman pelinkin suhteen. Kokoajan on tuntunut siltä, että hommat on mennyt eteenpäin, mutta tuloksissa se ei ole kuitenkaan ihan samalla tavalla vielä näkynyt, mietti Wikström.

– Ensi kauden pelien pitäisi näillä näkymin alkaa Abu Dhabissa tammikuun toisella viikolla. Nyt on tarkoitus ottaa vähän happea ja olla joulun yli kotona. Tammikuussa aletaan taas rakentamaan uutta kautta ja suunnitelmissa on myös lyhyt treenileiri.

Tämän LET-kauden päätöskilpailun vei nimiinsä Hollannin Anne Van Dam. Hollantilaisen kauden toinen voitto tuli tuloksella 271 (-13). Kisan kakkonen, Espanjan Azahara Munoz (-10) jäi voittajasta kolme lyöntiä. Skotlannin Catriona Matthew (-6) oli kolmas. Suomen Krista Bakker ylsi La Quintassa tähän saakka uransa parhaaseen sijoitukseensa Eurooppa Tourilla jakaen kahdeksatta sijaa tuloksellaan 281 (-3). Kisan kolmas suomalainen, Noora Komulainen (+3) jakoi sijaa 28.

Lähde: Tiedote