© Kuva: Getty Images

Eva Wahlström – Katie Taylor | 1€ suomalaiselle on loistosijoitus

Eva Wahlström kohtaa lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä maailman parhaana naisurheilijana pidetyn Katie Taylorin. Kevyensarjan titteliottelussa Wahlströmillä on sauma tehdä suomalaista nyrkkeilyhistoriaa. Ja sinulla on sauma tehdä rahaa Wahlströmin yllätyksellä!

Wahlström on todella kovassa iskussa ja hän ottelee ensimmäistä kertaa urallaan ulkomailla ammattilaisena. Paikka ei voisi olla legendaarisempi, New Yorkin Madison Square Garden. Siitä on aikaa, kun viimeksi tuossa kehässä on nähty suomalaisväriä. Ajassa joudutaan palaamaan taaksepäin vuoteen 1938 ja Gunnar Bärlundin suuruuden aikoihin!

Ennakkoiedot kertovat, että Wahlströmin kunto on kova ja että kaikki on mahdollista viikonloppuna. Wahlström on kohdannut Taylorin aiemmin amatöörinä, mutta nyt jos koskaan on tosi kyseessä. Taistoon on valmistauduttu hyvin huolellisesti ja suomalaisella on monta uutta kikkaa. Tietysti erojakin on paljon, kun nyt otellaan ammattilaisena.

Unibet antaa loistavan tarjouksen Wahlströmin voittoon uskoville. Saat kertoimen 30,00, jos Wahlströmin kädet nousevat kohti kattoa voiton kunniaksi. Näin voit tienata 1€ panoksella 30€, kunhan Wahlström vie ottelun nimiinsä.

Näin tienaat 1€ panoksella 30€, jos Wahlström voittaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Wahlströmin voitolle. Jos Wahlström vie taiston nimiinsä, tienaat 30€.

Lisätietoa: Tarjous koskee vain Unibetin uusia asiakkaita. Maksimipanos kohteeseen on 1€.