Khabib Nurmagomedovin isä on paljastanut poikansa hyväksyneen Nevadan urheilukomission antaman rangaistuksen viime ottelun jälkeisistä tapahtumista.

Dagestinalaistähti voitti dominoivan esityksen jälkeen Conor McGregorin UFC 229 -tapahtumassa. Heti ottelun jälkeen hän hyppäsi McGregorin tiimin kimppuun ja aloitti todellisen kaaoksen, josta keskusteltiin pitkään.

– En tiedä kuinka kaikki tulee lopulta menemään, mutta olen ymmärtänyt, että hän tulee saamaan puolen miljoonan dollarin sakot ja vuoden kilpailukiellon. Sen hän tulee hyväksymään. Minä en hyväksy mitä tapahtui, mutta nyt katsomme vain tulevaisuuteen ja seuraaviin rahakkaisiin otteluihin, Abdulmanap Nurmagomedov kertoi Sky Sportsille.

Pahimmissa uhkakuvissa Khabibilta on uhannut mestaruusvyöstä riisuminen ja ylipäätään hänen UFC-uransa kerrottiin olevan vaakalaudalla. Nurmagomedovin kahden miljoonan dollarin ottelupalkkio on edelleen jäädytetty.

Urheilukomissio kertoi tutkinnan tapauksesta olevan vielä kesken.