Naisten lentopallon Mestarien liigan kaikkien aikojen ensimmäisessä suomalaiskohtaamisessa Roosa Koskelon kotijoukkue Stuttgart vei voiton Daniela Öhmanin Beziersistä 3-0 (25-16, 25-16, 25-20).

– Ei ollut meiltä ihan terävintä peliä, mutta pelattiin silti huomattavasti paremmin kuin viime viikon peleissä. Olimme keskittyneitä ja toteutettiin juuri niitä asioita hyvin, mistä oltiin etukäteen puhuttu. Puolustettiin hyvin ja sen jälkeen hyökättiin rohkeasti, Koskelo kertasi Lentopalloliitolle.

Koskelo pelasi koko ottelun saksalaisjoukkueen liberona ja Öhman vieraiden keskipelaajana. Öhman teki 3/-1 torjuttuaan kerran ja hyökättyään 2/7.

Stuttgart taistelee kahden pelikierroksen perusteella erittäin vahvasti lohkon kakkospaikasta ja pääsystä jopa jatkopeleihin. Se hävisi avauspelinsä hallitsevalle mestarille VakifBankille 1-3 ja kohtaa seuraavaksi tammikuun lopulla bulgarialaisen Maritza Plovdivin, joka hävisi ensin Beziersille Ranskassa 0-3 ja torstaina VakifBankille.