Asetelma Hämeenlinnan naisten kotiavaukseen lentopallon Mestarien liigassa tänä iltana on selkeääkin selkeämpi. Turkkilainen Eczacibasi VitrA Istanbul on kaikkien papereissa ennakkosuosikki. Näin kotijoukkueelle, hallitsevalle Suomen mestarilla on lähtökohtana otteluun lähteä näyttämään omaa osaamistaan ja haastamaan maailmantähdet hyvällä yritteliäisyydellä.

Näytönpaikka hämeenlinnalaisille on erinomainen, sillä ottelu nähdään Mestarien liigan Viikon otteluna ympäri Euroopan. Suomessa ottelu on nähtävissä Ruudusta 19:50 alkaen.

– Yleisöä on tulossa ympäri maata ja me haluamme näyttää kaikille yritystä sekä osaamista jokaisessa pallossa. Ensin itsellemme ja sen jälkeen jokaiselle lipunostajalle ja kotona ottelua seuraavalle ympäri Euroopan, Hämeenlinnan päävalmentaja Matteo Pentassuglia sanoo Lentopalloliitolle.

Vierasjoukkueen timantinkovan rungon muodostaa neljä ulkolaispelaajaa: Serbian maailmanmestariksi johtanut hakkuri Tijana Boskovic, Etelä-Korean yleispelaajasupertähti Kim Yeong-koung, maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiamitalisti Jordan Larson sekä toisena yhdysvaltalaisena maajoukkuetähtenä keskipelaaja Lauren Gibbermeyer.

Suomessa on aiemminkin nähty seurajoukkueiden paidoissa maailman parhaita pelaajia, mutta koskaan ei näin montaa huippua samaan aikaan.