Nuoria tyttöjä nöyryyttänyt kohuvalmentaja ehdolla vuoden parhaaksi – ”Tämä ei ole äänestys vuoden eettisimmästä tai kannustavimmasta valmentajasta”

© Kuva: Getty Images

Marraskuussa kohun keskelle joutunut Minettien joukkuevoimisteluvalmentaja Titta Heikkilä on ehdolla Vuoden valmentajaksi Urheilugaalassa ensi tammikuussa.

Minetit on voittanut Heikkilän johdolla kahdesti joukkuevoimistelun maailmanmestaruuden, mutta viime aikoina Heikkilä on ollut julkisuudessa valmennustapojensa vuoksi.

Urheilulehti julkaisi artikkelin, jonka mukaan osa Heikkilän valmentamista tytöistä sairastui anoreksiaan. Lehden mukaan Heikkilä on haukkunut ja nöyryyttänyt Minettien voimistelijoita.

– Hänet on valittu ehdokkaaksi täysin valmentajaosaamisen ja näyttöjen perusteella. Listoja kootessa ei ole merkitystä, nouseeko hän ehkä kyseenalaisessa valossa otsikoihin tai esille. Tämä ei ole äänestys vuoden eettisimmästä tai kannustavimmasta valmentajasta, kommentoi Urheilutoimittajain liiton hallituksen puheenjohtaja Kalle Virtapohja Ylelle.

Äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Urheilutoimittajain liiton ja sen paikalliskerhojen jäsenet.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.