Conor McGregor haastoi tähden vapaaottelukehään: Voittamaton vastustaja kommentoi vastatarjouksella – ”Jos haluat otella kanssani lähitulevaisuudessa”

© Kuva: Getty Images
Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

UFC-tähti Conor McGregor ilmoitti muutama päivä sitten halustaan otella Floyd Mayweatherin löylyttämäksi nyrkkeilykehässä joutunutta Tenshin Nasukawaa vastaan.

McGregor kertoi Twitterissä, että haluaa kohdata Nasukawan ennen kesää vapaaottelussa ja pyysi UFC:n järjestämään ottelun välittömästi. Japanilainen potkunyrkkeilijä on nyt vastannut irlantilaisen haasteeseen.

– Kiitos todella paljon, kun muistit nimeni. Olen todella otettu, kun harkitset edes ottelemista kanssani. Jos haluat kehään kanssani lähitulevaisuudessa, sen pitää tapahtua 58kg luokassa ja potkunyrkkeilyn säännöillä, Nasukawa kirjoitti Twitterissä.

30-vuotiaan McGregorin saldo vapaaotteluhäkissä on 21 voittoa ja neljä tappiota. 20-vuotias Nasukawa on voittamaton potkunyrkkeilyssä ja suuri tähti kotimaassaan.

McGregorin oletetaan haluavan otella Nasukawaa vastaan rahan takia. Mayweather tienasi ottelustaan japanilaista vastaan jopa 13 miljoonaa dollaria

Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!