Miesten Salibandyliigan kärkikahinoissa keikkuva SPV Seinäjoki julkaisi viikonloppuna ennätyksellisen pitkän jatkosopimuksen. 25-vuotias hyökkääjä Jukka-Pekka Pelto-Arvo jatkaa seurassa nimittäin seuraavat seitsemän vuotta. Miehen jatkosopimuksessa on vielä yhden vuoden optio kahdeksannesta vuodesta.

Koko liigauransa SPV:tä edustanut Pelto-Arvo on pelannut seitsemän ottelua miesten maajoukkueessa. Sadassa pelaamassaan liigaottelussa hän on iskenyt tehot 50+26.

– Siitä asti kun seuraan tulin, kaikki on hoidettu aina viimeisen päälle. Kun Koposen Tommy alkoi puhumaan pitkästä sopimuksesta, tulin lopulta siihen tulokseen, että ei ole mitään syytä olla tekemättä tällaista, kun homma toimii ja viihdyn erinomaisesti, Pelto-Arvo kertoo seuran tiedotteessa.

SPV:n Urheilutoimenjohtaja Koponen puolestaan kertoo, että pitkä sopimus on ollut haaveena jo kauemminkin, mutta nyt seuran juhliessa 25-vuotistaivaltaan se sopi kuin nenä päähän.

– Totta kai olen hyvin, hyvin iloinen tästä ja uskon, että voimme nähdä lisää pitkiä sopimuksia lisää jo tämän kevään aikana. Ja mikäs sen parempaa juhlavuoden kannaltakin, Koponen toteaa.