Happee nousi Salibandyliigan neloseksi kaataessaan Oulussa OLS:n lopulta 6-4. Happeen sankariksi nousi Eppu Suhanto, jolle illan voittomaali oli samalla uran ensimmäinen liigapiste.

Pohjoisena puhurina kaukaloon tullut OLS takoi 13 minuutissa taululle kolmen maalin johdon, jonka Happee kolmannessa erässä sai kurottua kiinni. Tuukka Haudanlampi laukoi isännille vielä kerran johdon, jonka Mikko Immonen heti kohta kuittasi. Kahdeksan minuuttia ennen loppua Suhanto pelasi itselleen kahdella seinäsyötöllä tekopaikan ja pommitti takakulmaan Happeen voittomaalin. Peter Kotilainen juoksi vielä päätössekunnilla loppunumerot tyhjiin.

Lahdessa nähtiin kohtalainen draama ennen kuin LASB sai juhlia kolmea pistettä kaadettuaan Welhot 7-6. Alle viisi minuuttia ennen loppua Matias Pietinen ehti laukoa isännät 6–3-johtoon, mutta kaksi minuuttia ja kuusi sekuntia myöhemmin peli oli 6-6 Welhojen iskettyä kahdesti kuudella viittä vastaan ja kerran tasamiehistöin. Päätösminuutin jo häämöttäessä LASB:lle vihellettiin rangaistuslaukaus, jonka Miska Mäkinen kävi nostamassa varmasti verkkoon.

Sunnuntain kolmannessa liigaottelussa SPV löi Hämeenlinnassa Steelersin 10-5 johdettuaan pelin puolivälissä jo 9-1.

Lähde: Salibandyliiton tiedote