Pesäpallossa kirjoitetaan tänä vuonna historiaa: MM-kilpailut pelataan Intiassa – Kuka tahansa voi hakea mukaan!

© Kuva: Juha Tamminen

Pesäpallon kansainvälisessä toiminnassa kirjoitetaan historiaa tänä vuonna. Suomen kansallispelin juhlallinen kymmenes World Cup -turnaus pelataan ensimmäistä kertaa Aasiassa, Intian Punessa 27.11.-1.12. Haku Suomen joukkueisiin on nyt avattu.

Suomi lähettää Intian World Cupiin miesten ja naisten joukkueet sekä sekajoukkueen. Turnaukseen odotetaan osallistujia Intian ja Suomen lisäksi ainakin Australiasta, Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä, Virosta ja Yhdysvalloista. Mahdollista uusista osallistujamaista kiinnostustaan ovat väläytelleet Bangladesh, Bhutan, Nepal ja Romania.

Suomen joukkueeseen on mahdollisuus hakea pelaajaksi, tuomariksi tai muihin tehtäviin, esimerkiksi joukkueenjohtoon. Osallistumismaksu on 100 euroa henkilöä kohden sisältäen kentät, avajaisjuhlallisuudet keskiviikkona, tutustumisillan torstaina ja päättäjäiset lauantaina tai sunnuntaina sekä tarjoilun ja alkoholittomat juomat ko. tilaisuuksissa.

Ilmoittautuminen on sitova, jos henkilö tulee valituksi joukkueeseen. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan force majeure -tapauksissa.

Katso lisätiedot liitteestä ja hyppää ennakkoluulottomasti mukaan seikkailuun, jollaista et takuulla ole koskaan aiemmin kokenut. Osallistumismaksu tulee maksaa välittömästi lomakkeen täytettyään ja vain siinä tapauksessa ilmoittautuminen huomioidaan.

Siirry hakulomakkeelle tästä linkistä!

Lähde: Pesäpalloliitto