Salibandyliigan pistepörssin kärkinimi Jari Hankkio oli sivussa loppiaisena, kun SPV Seinäjoki kärsi tappion Happeelle lukemin 5-10. Kyseessä ei ollut kuitenkaan pitkä poissaolo, sillä SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen paljastaa, että 38 maalia pyssyttänyt Hankkio on mukana, kun seinäjokiset matkaa Kuopioon Welhojen vieraaksi lauantaina.

SPV pelaa myös sunnuntaina Steelersin vieraana. Hankkio ei välttämättä pysty pelaamaan otteluita peräkkäisinä päivinä.

– Ainakin lauantaina hän on mukana. Polven kanssa on edelleen haasteita, Koponen toteaa SuomiUrheilulle.

– Siinä oli ennen Happee-peliä turvotusta. Seinäjoen Urheilutalolla on lisäksi kova alusta, joten hän tarvitsi lepoa. Tämä on tällaista treenaamisen ja pelien tasapainottelua, jotta hän pääsee täyteen kuntoon, Koponen kommentoi suojattinsa tilannetta.

Miehen joulukuinen arvio oli, että Hankkio on vasta 80-prosenttisessa kunnossa eturistisisdevamman jäljiltä.

Welhot-SPV Seinäjoki lauantaina klo 17.00.

Jesse Happonen