Pikaluistelun maailmancup jatkuu tauon jälkeen tulevana viikonloppuna Norjan Hamarissa, vuoden 1994 olympialaisten areenalla Vikingskipetissä. Suomen joukkueen muodostavat viime viikonloppuna Helsingissä junioreiden maailmancupissa voitokkaasti esiintynyt Samuli Suomalainen ja uransa toiseen maailmancupin osakilpailuun osallistuva Miro Puolakka.

Suomalainen luistelee alustavan suunnitelman mukaan molemmat 500 metriset, 1000 metriä sekä 1500 metriä. Puolan ohjelmaan kuulutuu molemmat 500 metriset.

Samuli Suomalainen:

– Viime viikonlopun voitto antoi paljon itseluottamusta, niin omasta teknisestä osaamisesta, kuin myös treeniohjelman toimivuudesta. Perjantaina tullut flunssan poikanen vielä häiritsee hieman, mutta ei se menoa haittaa. Maailmancupin pisteitä lähden jahtaamaan.

Miro Puolakka:

– Kausi on ollu tosi vaikea loukkaantumisten takia ja ei ole tullut tänä vuonna vielä kisattua hallissa kertaakaan. Siitä kun olen luistellu hallissa viimeksi on vierähtänyt jo viisi kuukautta. Siinä mielin on tosdella hauska päästä vihdoin vetämään hallikisaa. Mitään sen suurempia tavoitteita eikä odotuksia ole, kunhan saisi hyvän ja ehjän luistelun. Siihen olisin tyytyväinen.

Lähde: Tiedote