Divarissa pelaava FBC Turku joutuu tulemaan loppukauden toimeen ilman puolustaja Mikko Stenforsia, joka on sivussa seuraavat 6-9 kuukautta polven ristisidevamman vuoksi.

Huittisissa salibandyoppinsa saanut Stenfors oli tärkeä palanen joukkueen peliä, sillä ennen tätä kautta hän pelasi edelliset kahdeksan kautta liigassa keräten vyölleen 173 ottelua. 30-vuotias puolustaja loukkasi polvensa ottelussa NST:tä vastaan.

– Päällimmäisenä on iso harmitus Mikon puolesta. Konkari on tehnyt kovan työn, jotta on päässyt rikkonaisen viime kauden jälkeen pelikuntoon. Eikä vain pelikuntoon, vaan loppusyksystä mies oli sarjan kärkipuolustaja. Pelillisen johtajuuden lisäksi Mikko on ollut liideri myös muutenkin. Selvä homma, että korvaamaton palanen, pahoitteli FBC Turun päävalmentaja Perttu Kytöhonka seuran verkkosivuilla.

FBC Turku hankki Stenforsin korvaajaksi 24-vuotiaan Eemeli Peltosen.