29-vuotias NFL-pelaaja Jeff Allen meinasi myöhästyä yhdestä elämänsä tärkeimmästä ottelusta. Pelastava enkeli löytyi odottamattomalta taholta.

Kansas City Chiefsissä palloileva Allen twiittasi hänen autonsa jääneen lumeen kiinni ennen Chiefsin pudotuspeliä Coltsia vastaan ja Dave-nimisen miehen auttaneen häntä tajuamatta, että hän on tähti.

Hän ehti lopulta ajoissa peliin ja auttoi joukkueensa AFC-konferenssin loppuotteluun, jossa Kansas City Chiefs isännöi ensi yönä suomen aikaan New England Patriotsia. Chiefsin edellinen konferenssifinaaliesiintyminen on 25 vuoden takaa.

– Autoni juuttui lumeen ennen peliä ja mukava kaveri nimeltä Dave auttoi minut pois, vaikka hän ei tiennyt, että olen pelaaja. Haluan antaa hänelle kiitokseksi liput AFC:n mestaruuspeliin, mutta minulla ei ole hänen yhteystietojaan, Allen twiittasi löytääkseen miehen.

Cookie Expert

@JeffAllen71
My car got stuck in the snow before the game & a nice guy named Dave help pull me out without knowing I was a player. I want to give him tickets to the AFC championship game for helping but don’t have a way to contact him. He drove a 97 or 98 Black Suburban. Pls RT #ChiefsKingdom

Sosiaalisen median kautta selvisi nopeasti kyseessä olleen Dave Cochran-niminen koditon mies, joka asui autossaan. Cochrania on ylistetty teotaan. Mies, jolla ei ole juuri mitään, lähti auttamaan ihmistä, jolla on jo kaikkea.

Tapaus saattoi pelastaa Cochranin oman elämän. Täysin tuntemattomat ihmiset ovat nimittäin perustaneet hänelle verkossa rahankeräyksen, johon on kertynyt jo yli 17 000 dollaria. Hän on myös saanut useita työtarjouksia. Mies on kertonut olevansa erittäin kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja pyrkivänsä käyttämään tämän mahdollisimman hyvin hyödyksi.