New England Patriotsin omistajaa Robert Kraftia epäillään prostituoitujen palvelujen käyttämisestä Floridassa. Seksipalveluista maksaminen on laitonta osavaltiossa.

Kraft on yksi 25 miehestä, jotka ovat nyt syytettynä. Pidätykset tapahtuivat poliisin useihin prostituutiorinkeihin tehtyjen ratsioiden jälkeen. Poliisin mukaan sillä on videomateriaalia, jossa Kraft harrastaa kahdessa eri tapauksessa seksiä prostitoidun kanssa.

Myös Donald Trump otti kantaa tilanteeseen. Kraft on Trumpin läheinen ystävä.

– Tämä on todella surullista. Olin todella yllättynyt tästä. Hän on julistanut syyttömyyttään, mutta olen todella yllättynyt tästä, Trump sanoi USA Today -lehden mukaan.

Kraft on ollut seuran omistajana vuodesta 1994 lähtien. New England Patriots on yksi menestyneimmistä NFL-seuroista kautta historian. Joukkue voitti helmikuussa Super Bowl -finaalissa Los Angeles Ramsin.